за нас

Повече от 17 години Валентин Мирчев помага на хората да се предпазват и възстановяват своето триединно състояние, като използва законите на природата, природните точки на равновесие и теорията за центъра на тежестта, която е основа  на Юмейхо… За този период от време е достигнал V то ниво /ДАН, степен/по юмейхо- Dan 5 Jokyu (上级) Godan Юмейхо Киоши (5段涌命法教士)    - /上级 JOKYU (Advanced - Teacher)/

  Има специален договор с официалния представител на европейската асоциация по юмейхо, който му дава  право да провежда, курсове и изпити, да  издава  дипломи (certyficates), да извършва проверки дали се изпълнява правилно метода юмейхо според изискванията наложени от Международния институт по превантивна медицинска практика Токио – Япония и европейската юмейхо асоциация.

Преподава теория и практика на юмейхо повече от пет години в Националната спортна академия „Васил Левски” в гр. София в курсовете по след дипломна квалификация.

Представител на ЮМЕЙХО и зам. председател на Юмейхо Сдружение България.

 

 

 

 

   

 

Павлин Мирчев започва навлизането си в сферата на юмейхо през 2006 година. През същата година посещава за първи път семинар на Юмейхо Сдружение България в град Разград. През 2010 година получава удостоверение  от Национална Спортна Академия „Васил Левски”от  център за следдипломна квалификация „Кинезитерапия, спортна анимация и туризъм” за завършено допълнително обучение по специалност „Масаж-Рефлексотерапия”при доц. М. Войников. В обучението активно са застъпени множество диспицлини, някои от които: теоритико-практически основи на масажа, анатомо-физиологични особености на човешкото тяло, оценка и показатели за хранене, масаж при травми на ЦНС и ПНС, класически, лечебен, спортен масаж, рефлекторен масаж, зонален масаж, ауриколотерапия, източно-азиатски китайски масаж, специални релаксиращи спа терапии и други.

От лятото на 2011 год. започва работа в спа център „ДРИЙМС” – Fort Noks-Grand Resort – Елените като спа терапевт и главен специалист по Юмейхо и източно-азиатски терапии.

От зимата на 2011 год. работи в съдружие във „Време за мен” гр. София

През октомври 2012 год. печели второ място на IV-ти Национален шампионат по СПА масаж (4th National Championship SPA MASSAGE-Arena of Beauty) със създадената от него СПА терапия –„РА божествена светлина”

Взима активно участие, като помощник на Валентин Мирчев в обучителните курсове по юмейхо. Участва в множество презантации и демонстрации на тема: „Превенция и възстановяване  на здравето чрез юмейхо”

 Завършил  с отличие висшето си образование в „Медицински Университет” София. през 2017год.

 

Елеонора Валентинова Мирчева през 2013 год. встъпва  и започва да работи с ЮМЕЙХО и теорията за центъра на тежестта. През 2015 год. взима удостоверение от Национална Спортна Академия „Васил Левски”от  център за следдипломна квалификация „Кинезитерапия за завършено допълнително обучение по специалност „Масаж-Рефлексотерапия”при доц. М. Войников. Специализира се и към заболявания на ЦНС и ПНС. Към момента завършва висшето си образование, като кинезитерапевт в „Медицински Университет” София.